Cautare

57864 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare jud alba" (4.44 secunde)
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Anul 1918 a fost unul dintre cei mai norocosi, mai buni si mai importanti pentru istoria neamului romanesc. ... Cu o luna mai inainte, pe 27 Octombrie se reunise o Adunare Constituanta, la Cernauti, care hotarase,citez :
Democratii vor sa aplice la alegerile pentru Primaria Capitalei reteta fostului lor sef, Traian Basescu: ... Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat sambata la Alba Iulia ca acesta este obiectivul imediat in plan politic al PD.
Fostul presedinte al PSD Alba, deputatul Liviu Mugurel Sarbu, s-a inscris in PD, parlamentarul urmand sa fie, cel mai probabil, candidatul democratilor la viitoarele alegeri pentru Primaria municipiului Sebes.
O persoana a reusit sa fure ieri aproape patru mii de euro de la o casa de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, dupa ce a atacat-o pe casiera.
UNPR s-ar putea lansa la Alba Iulia, de 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Daca despre cum se petrece aceasta sarbatoare astazi, in epoca internetului si a iPhone-urilor, stiu pana si copiii, nu multa lume cunoaste felul in care se serba Craciunul pe vremuri sau cum au aparut o serie de traditii legate de sarbatorile de iarna.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a scos la inaintare "locotenentii" pentru a se urca cu bocancii pe platforma-program a lui Adrian Nastase. ... "In acest moment, o pozitionare polemica in PSD pe baza unor astfel de idei noi credem ca este contraproductiva", a afirmat Diaconescu.
Este declaratia facuta de premierul Emil Boc care se afla la Alba Iulia, acolo unde au loc alegeri locale la PD-L. Noua Alianta a devenit subiect principal si la Alba, acolo unde democrat liberalii aleg o noua conducere a organizatiei locale.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: ... In 1918, Marea Unire a avut o expresie teritoriala si institutionala.
Guvernul a adoptat in ultima sedinta Ordonanta de Urgenta care aproba Contractul de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii, in valoare de 12,566 milioane de euro, pentru finantarea Programului de dezvoltare a infrastructurii in orasele mici si mijlocii din Romania (SAMTID), semnat la Bucuresti la 28 februarie 2005.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au efectuat un control pentru verificarea modului de respectare a prevderilor legale privind calitatea, modul de comercializare si etichetare a fainii de grau.
S-a epilat cu ceara cu ciocolata alba! ... Vedeta are mereu grija de aspectul sau fizic si este admirata pentru cat de bine se mentine la 45 de ani. Asa ca isi face mereu timp pentru rasfat.
Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un recital, joi, la Gala Micului Print de la Alba Iulia, unde a fost invitata de onoare.
Noaptea alba a muzicii folk 29 septembrie 2017 (Autor: Catalin Nitu) - Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza vineri, 29 septembrie 2017, incepand cu ora 20.00, proiectul cultural Noaptea alba a muzicii folk.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
El e de parere ca grupuri de interese au inflamat spiritele intr-o tara incapabila sa se revolte. ... Mazare a tras la Revolutie, era sa impuste o baba, apoi a scris articole despre Revolutie, iar acum, asemenea unui Che Guevara modern, cu sapca si camasa verde, propovaduieste o noua revolutie.
Sala Unirii din Alba Iulia va gazdui, luni, o serie de evenimente dedicate Unirii Principatelor Romane, care vor debuta cu intonarea Imnului de Stat al Romaniei si din care nu va lipsi traditionala Hora a Unirii, desfasurata in fata Muzeului National al Unirii.
O minune dumnezeiasca!, sau un semn dumnezeiesc, considerand astfel problema rezolvata. Ce altceva ar putea fi o lumina inexplicabila, sau un obiect care coboara din inaltimi si se intoarce apoi la ceruri?
Partidul s-a inscris pe o traiectorie gresita. Deputatul de Alba Clement Negrut, care si-a anuntat vineri demisia din PDL, a declarat ca reproseaza partidului ca a iesit din limitele programului de guvernare si si-a parasit total electoratul, inscriindu-se "pe o traiectorie gresita" din punct de vedere politic, potrivit Mediafax.
Deputatul Clement Negrut, prim-vicepresedinte al PDL Alba, a demisionat, ieri, din toate functiile politice, acuzand ca in partid nu exista democratie si spunand ca PDL are nevoie de "o revolutie, completata de reforma".
google-analytics.com